Bulevard blocat în zona George Coșbuc din Capitală

Articol de: Alexandra Țînțaru

În această dimineață stratul de zăpadă din București măsoară peste 65 de centimetri. În aceste condiții, un zid al fostei fabrici de bere Rahova s-a prăbușit, iar accesul pe Bulevardul George Coșbuc a fost blocat timp de 10 ore. Din fericire nu s-au inregistrat victime.

16111175_1543743262322267_1725304905_n

O parte din locuitorii cartierului Rahova care trebuie să ajungă in zona Piața Unirii sunt nevoiți să parcurgă pe jos câțiva kilometri, deoarece accesul tramvaielor pe această rută a fost blocat. Polițiștii și pompierii chemați în zonă au montat garduri de protecție și sunt de părere că acest incident putea fi evitat dacă proprietarii clădirii ar fi fost prevăzători. Pentru că trotuarele sunt pline de zăpadă pietonii sunt nevoiți să meargă printre mașini.

În prezent fabrica se află în litigiu, fapt pentru care a fost lăsată de izbeliște. Tramvaiele 23 și 32 și autobuzul 117 au traseul deviat, iar autoritățile anunță că această problemă va fi rezolvată în decursul acestei zile. Oamenii sunt nemulțumiți de faptul ca multe alte clădiri din București se află în aceași stare ca și fosta fabrică de bere și nimeni nu face ceva ca astfel de accidente să nu mai aibă loc. Având în vedere condițiile meteo extreme de astăzi, RATB a suplimentat numarul de tramvaie, autobuze și troleibuze, astfel vor fi puse în circulație în jur de 1184 de vehicule.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s