Campania McDonald’s: « Mi-e poftă să fac bine »

Articol de: Alexandra Țînțaru

În cadrul campaniei “Mi-e poftă să fac bine!” derulată în perioada 14-20 noiembrie, McDonald’s donează Fundației Ronald McDonald câte un leu din prețul fiecărui Big Mac sau McChicken (sandviș sau meniu) vândut.

16118677_1543743265655600_963864843_n

Această campanie s-a dovedit importantă și folositoare, deoarece s-au construit 2 “Case departe de casă” în București (în curtea Spitalului Grigore Alexandrescu) și Timișoara (în curtea Spitalului Louis Turcanu). În prezent Fundația se pregătește pentru construirea celei de a treia Case.  Copiii internați în spitale pot avea parte de sprijinul părinților care le pot fi alături pe durata tratamentului pentru că aceste Case le pun la dispoziție cazare gratuita și toate condițiile necesare. Și în acest an mulți oameni au donat sume mari de bani acestei fundații. Angajați, parteneri și prieteni ai McDonald’s devin pentru o zi purtatori ai mesajului „Mi-e poftă să fac bine” pentru a susține acești copii.

Până în prezent peste 15.000 de familii au fost primite în aceste case. Noi toți trebuie să ne implicăm în astfel de acțiuni și să dedicăm cu drag resurse pentru a ne asigura că proiectele care schimbă vieți sunt implementate în cel mai scurt timp, acolo unde este cea mai mare nevoie. Unii copii consideră aceste case ca fiind un loc cald, primitor, o casă unde pot uita de spital și se pot bucura de căldura unui cămin. Chiar și presa a fost de mare ajutor în lansarea acestei campanii și în cunoașterea ei de cât mai multe peroane.

Astfel de acțiuni de ajutorare a copiilor din spitale se întâmplă foarte des și sunt apreciate de romani. Costurile de construcție a celei de a treia casă se ridică la 3.000.000 de lei , iar fiecare contribuție reprezintă o parte esențială în strângerea acestei sume. Pentru ca această casă să fie construită trebuie să fim uniți și să ne ajutăm pentru că doar împreună vom putea reuși.

Clienții restaurantului Unirii au avut plăcerea să iși comande produsele preferate de la persoane publice. Printre cei care au dorit să se alăture acestei campanii se numără: Mihai Bobonete, Ilinca Vandici, Amalia Năstase, Anca Serea, Nicolai Tand și mulți alții care au dorit să participe la acest eveniment.

 

 

 

Leave a comment